Szerver hosting

Külső infrastruktúra üzemeltetés

A szervereidet meg kell védeni a külső behatásoktól, és ügyelni kell a rendszeres karbantartásukra. Rendeld meg tőlünk a külső infrastruktúrás szerverüzemeltetést, és az elérhető legnagyobb biztonságot kapod. Karbantartjuk frissítjük a szerveredet, ezáltal a lehető legüzembiztosabb lesz. Ha bármilyen új igényed lép fel (például szeretnél mini CRM-et, számlázást bevezetni) megoldjuk: feltelepítjük a programokat, amiket kérsz, kiosztjuk a jogosultságot, amit meghatározol.

A legfontosabb az adataid biztonsága, ezért minden nap biztonsági mentést készítünk az adott napon aktuális állapotról, így egy esetleges támadás, vagy fatális (emberi, vagy hardver) hiba után sem vesztesz adatokat. Mindig, minden adatod biztonságban lesz. A szerverhosting szolgáltatásunk már havi 15 000 forinttól elérhető.

Kattints, és vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felhő alapú szerverüzemeltetés

Képzelj el egy hatalmas szobát, telis tele szerverekkel, ahol mindenre, még a megfelelő hőmérsékletre is figyelünk. A szerverek a nap 24 órájában üzemelnek, össze vannak kötve egymással. Senki sem tudja melyik a tiéd és azon milyen adatok vannak. A felhő alapú szerverszolgáltatásunk olyan mint amilyet az amerikai filmekben látsz.

Dupla biztonság, és diszkréció

Ha a felhő alapú szerverszolgáltatást választod, akkor az elérhető legmagasabb biztonság mellett döntesz. Ha bármelyik szerverünk meghibásodik, azonnal helyettesíti egy másik: így minden pillanatban elérheted az adataidat, használhatod a szerveredet. De van itt még valami amit tudnod kell, és ami biztosan tetszeni fog.

Adatok nem lehetnek ennél biztonságosabb helyen!

 Ha felhő alapú szerverszolgáltatást igényelsz, akkor soha, senki sem fogja tudni, hogy melyik szerver a tiéd. Azt sem, hogy hol van. Éppen ezért lehetetlen kárt tenni a szerveredben (hogyan tennének kárt abban, amiről fogalmuk sincs, hogy hol van?), bármit ellopni, letölteni róla, vagy bármilyen adathoz hozzáférni.

De ami biztos fog tetszeni: zártan kezeljük a szerveredet, a rajtuk levő adatokat, nem adjuk ki a hatóságoknak, még a NAV-nak sem.

A felhő alapú szerverszolgáltatás előnye az is, hogy nem szükséges megvásárolnod egy szervert ezzel komoly összeget spórolhatsz meg és a szervert bármikor bővítheted, fejlesztheted (és persze csökkentheted is)

Kattints, és vedd fel velünk a kapcsolatot, legyen felhő alapú szervered!

Felhő alapú virtuális privát szerverek (VPS)

A privát felhő alapú szerverszolgáltatásunkkor egy olyan szervert képzelj el, amit csak te érsz el. Csak te tudsz hozzáférni a rajta tárolt adatokhoz. Kizárólag te tudod azt, hogy mit csináltál rajta, és mikor. Tulajdonképpen a létezéséről is csak te tudsz.

Az ilyen VPS szervereknek rengeteg előnyük van. Az teljesen egyértelmű, hogy a nap minden pillanatában, az év minden napján a rendelkezésedre áll, ezért soha nem vesztesz adatot, miközben könnyen bővíthető, növelhető a kapacitása, és mivel virtuális, ezért soha senki nem tudja majd azt, hogy hol van, és te milyen adatokat tárolsz rajta.

A privát felhő alapú szerverszolgáltatás maximális biztonság mellett 100% diszkréciót és kitűnő ár érték arányú szolgáltatást nyújt neked.

Ha szeretnél privát felhő alapú szerverszolgáltatást, akkor kattints, és máris megoldjuk

Felhő alapú hibrid szerverek

Képzelj el egy olyan  szervert, amit bárhonnan, bármikor elérsz, ráadásul kettő van belőle. Amikort egy file-t elmentesz, azt mi egyszerre 2 helyre mentjük. Ezzel a szolgáltatással egyszerűen nem veszhet el adat. Az sem, amit egy pillanattal korábban keletkezett. A hibrid felhő alapú szerverszolgáltatás különlegessége az, hogy dupla biztonságot ad neked.

Olyan mintha két teljesen egyforma autód lenne. Az autód színe, az ülések, a kilométeróra állása, a benne levő illatosítód, sőt a sárfolt, amit a cipőd okozott a szőnyegen is teljesen megegyezik mindkét autóban. Mintha egy autót leduplikálták volna. Így soha semmi nem veszhet el. Hisz kettő van belőle.

Lehet, hogy neked is hibrid felhő alapú szolgáltatásra van szükséged. Kattints, a szinte felfoghatatlan biztonságért!

Technológiák amikkel dolgozunk

14 + 8 =

Cluster Informatika Kft.

Szolgáltatások

  • Rendszerkarbantartás
  • Szerver hosting
  • Kamerarendszer telepítés