Rendszerkarbantartás

ÍGY TARTJUK KARBAN A RENDSZERED

Számítógépes rendszerkarbantartás szolgáltatásunk tulajdonképpen a nyugalmad. Ha megrendeled tőlünk, akkor biztos lehetsz abban, hogy a számítógépeid mindig napra készek lesznek, megbízhatóan működnek majd és  a hálózatodban sem lesznek fennakadások.

Pontosan tudjuk, hogy semmi nem rosszabb, mint amikor leáll az iroda, amikor nem működnek a gépek, áll a munka. De ez nem történik meg, ha minket választasz.

Ahhoz, hogy az irodai laptopok, számítógépek hiba nélkül működjenek, törődni kell velük. Ezt a törődést azonban nem neked kell megadnod nekik, hiszen ez nem a te dolgod. Bízd ránk.

A rendszergazdai alapszolgáltatásunkat azért fogod imádni mert azt a kényelmet és biztonságot nyújtja, amire a legjobban szükséged van.

Ha megrendeled ezt a szolgáltatásunkat, akkor a kényelmet rendeled meg. Neked semmit sem kell tenned, mi telepítjük a gépedre azokat a programokat, amiket használni szeretnél, és minden beállítást testre szabunk neked. A programokat rendszeresen frissítjük, hogy mindig a legújabb, legjobb, leggyorsabb programokkal tudj dolgozni.  Emellett rendszeresen karban tartjuk a gépeket, kezdve a tisztítástól a gép erőforrásainak optimalizálásáig.

Mindent nálad az irodában csinálunk, nem kell szétszerelned, vagy elvinned a gépeket sehova.

Kattints, vedd fel velünk a kapcsolatot, ha mindig tökéletes gépet szeretnél!

Ha probléma van

Még a leggondosabb karbantartás és törődés mellett is előfordulhat, hogy egy számítógép elromlik, meghibásodik, vagy egy rendszer összeomlik.

Mi erre is fel vagyunk készülve. Ha bármi gond van, 4 órán belül megoldjuk. (Csak akkor kérünk 24 órás türelmi időt, ha alkatrész probléma van)

Tudjuk, hogy az idő pénz, és akár 1-2 órás kiesés is gond lehet, ezért  először telefonos segítséget nyújtunk,  megpróbáljuk minél előbb elhárítani a problémát. Ez a leggyorsabb megoldás.

Ha a telefonos megoldás nem elég (ezt mi tudni fogjuk abból, ahogy elmondod mi a hiba), akkor 4 órán belül kimegyünk a helyszínre, és elhárítjuk a hibát. (Ha alkatrészt kell cserélni, vagy olyan hardver hiba van, ami eszközt igényel, akkor is maximum 24 órán belül újra tudod használni a gépedet)

Amikor rendszerkarbantartásra gondolsz, a nyugalomra gondolj. Arra, hogy semmi gond nem történhet az irodai gépekkel, mert ott vagyunk amikor szókség van ránk. Fontos! a rendszergazdai szolgáltatásunk már 5 géptől gazdaságos, és akár havi 15 000 Forint átalánydíjtól elérhető.

Kattints, és rendeld meg a rendszergazdai szolgáltatásunkat!

SZERVER ÜZEMELTETÉS, TÁVFELÜGYELET

Úgy gondoljuk, hogy a szervert, az azon levő információkat jobban megéri karbantartani, megvédeni, mint esetleg pótolhatatlan adatokat veszíteni. Mindent megteszünk azért, hogy a szerveren lévő adataidat biztonságban tudd, és mindig elérd őket, és soha ne veszíts el egyetlen apró adatot sem.

Tudjuk, hogy milyen fontosak az adataid. Tudjuk, hogy milyen fontos, hogy a szervered tökéletes biztonságban legyen, hiba- és szünetmentesen működjön. Pontosan ezeket garantáljuk neked, ha tőlünk rendeled meg a szerverüzemeltetést, az IT hosting szolgáltatásunkat.  Kattints!

 

7 + 9 =

Cluster Informatika Kft.

Szolgáltatások

  • Rendszerkarbantartás
  • Szerver hosting
  • Kamerarendszer telepítés