Hálózat építés

Számítógép hálózat kiépítés

Mondd el, hogy mit szeretnél, mi pedig kiépítjük neked, a személyre szabott számítógépes hálózatodat, ahol minden gépnek meglesz a maga feladata, és mindegyik éppen azt fogja tudni, amit szeretnél. Egy kompromisszumok nélküli, egyedi, kifejezetten az igényeidnek megfelelő hálózatot építünk. Kattints!

Amikor kell egy hálózat

Képzeld el, hogy hálózatba akarod kötni a számítógépeket az irodádban. Azt szeretnéd, hogy minden gép minden másik gépet lásson, és elérjen de nem szeretnél kábelrengetegen átesni nap mint nap, ahhoz, hogy egy problémamentes, gyors, hálózatod legyen, amelyik kifejezetten neked készült.

Megépítjük neked.

Kattints, és vedd fel velünk a kapcsolatot!

Így építjük ki, a számítógépes hálózatodat

Ha ránk bízod a számítógépes hálózatodat, akkor személyre szabottan, a te igényeidnek maximálisan megfelelve fogjuk kiépíteni. Mielőtt kiépítjük, megbeszéljük, hogy pontosan mire van szükséged Ha elfogadsz szakmai tanácsot, akkor nagyon szívesen segítünk optimalizálni. Ezután a legapróbb részletekig megtervezzük, kigondoljuk, hogy mi, hol legyen, miközben anyag, és munkadíjat optimalizálunk, majd kiépítjük a rendszered.

Ez azért kényelmes neked, mert egy olyan – pontosan a te igényeidre szabott – hálózatot kapsz,amivel nincs gondod, nem kell villanyszerelőt hívni, és kábeleket kerülgetni, sőt, rendszergazdára sem kell költened. Csak mondd el, mit szeretnél! A kiépített számítógépes hálózatodon meghatározhatod, hogy ki, és mihez férjen hozzá, kinek milyen jogai legyenek. Természetesen akár több irodát, több hálózatot is szívesen összekötünk neked, vagy akár szétválasztunk.

A kész számítógépes hálózatot kérésedre frissítjük, karbantartjuk, hogy soha ne legyen vele semmi problémád.

Kattints ide és vedd fel velünk a kapcsolatot!

Cluster Informatika Kft.

Szolgáltatások

  • Rendszerkarbantartás
  • Szerver hosting
  • Kamerarendszer telepítés